x

CUrsuri

academia de securitate

Din dorinta de a va oferi un avantaj competitiv major pe o piata din ce in ce mai performanta SIEL INVEST va invita in salile de curs ale ACADEMIEI DE SECURITATE pentru a descoperii produse la cele mai inalte standarde si tehnologii inovatoare care va vor permite o derulare mai confortabila a afacerii dumneavoastra cat si pentru cresterea nivelului profesional.

Cursurile de o zi au ca scop perfectionarea instalatorilor din industria de securitate cat si instruire si formarea unor noi specialisti in domeniu.

Cursurile sunt organizare atat in salile special amenajate din Bucuresti si Cluj, dotate cu videoproiector, acces la internet, dotate cu echipamante pentru demonstatii tehnice, cat si in diferite locatii din tara prin organizarea unui Roadshow.

The Power of video 2020

12.03.2020

Dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți afacerea și să vedeți ce oportunități sunt pentru a utiliza tehnologia video de ultimă ora pentru obiectivele dvs, Power of Video este locul ideal!

Milestone împreună cu Siel Invest vă poate oferi un avantaj în tehnologia video. Seria de evenimente Power of Video va demonstra diferite moduri în care conținutul video poate îmbunătăți managementul și nivelul de siguranță în orașe inteligente, transporturi sau retail.

The Power of Video va reuni clienți noi și existenți, dornici de a-și simplifica sarcinile uzuale și de îmbunătăți eficiența întregii activități sau de a-i spori profitabilitatea. Invitată este întreaga comunitate Milestone din România, precum și partenerii de dezvoltare pentru platforma Milestone de Video Management.

Detecție perimetrală OPTEX

05.03.2020

Reprezentantul comercial Optex în România - Dragos Enea impreuna cu reprezentantul Siel Invest – Aurel Anghel, vor prezenta ultimele produse și tehnologii de detecție perimetrală din portofoliu precum și integrarea acestora în diferite sisteme de monitorizare ( CCTV, VMS, PSIM).

SIEL INVEST CLUJ  I  JOI, 5 MARTIE  I  ORA 10.00

solutii integrate

Siel Invest ti-a pregatit pachete de solutii care sa te ajute sa definesti mai repede oferta pe care o vei face clientului tau

;