Home > Cum cumpar

Cum cumpar

    Cum cumperi?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie sa parcurgeti cateva etape standard, de aceea venim in ajutorul dumneavoastra cu descriierea, cat mai amanuntita a fiecaruia.

 1. 1. Alegerea produsului

  Alegerea produsului se face parcurgand categoriile si subcategoriile produselor.

  Dupa ce ati vizionat si ati ales produsul dorit, este momentul sa il cumparati. Aceasta operatie se efectueaza accesand butonul "Cumpara" si automat produsul v-a fi adaugat in cosul de cumparaturi.

 2. 2.Cosul de cumparaturi

  Am ajuns la a doua etapa, cosul este plin si ati dori sa mai aruncati o privire asupra produselor, aveti posibilitatea sa il mai “ajustati” prin adaugarea sau prin stergerea unuia sau a mai multor produse si a cantitatilor alese. Pentru a actualiza modificarile facute, apasati butonul "Actualizeaza modificari".

  Mentionam ca toate preturile produselor sunt in EUR si nu au TVA-ul inclus.

 3. 3.Lansarea comenzii

  Pentru a putea cumpara din magazinul virtual www.sielinvest.ro, trebuie sa aveti un cont personal deschis pe acest site. Contul personal este un instrument simplu si eficient care va ofera multe facilitati (acces la certificate, avizari, formulare specifice SIEL INVEST, brosuri, cataloage, acces camere online).

  Dupa completarea formularului veti primi acceptul pe mail.

  Daca aveti deja un cont SIEL INVEST introduceti userul si parola dumneavostra.

  Pentru a va deschide un cont, accesati link-ul Autentificare - Utilizator nou - ce se gaseste in partea de sus dreapta a paginii. Pentru creerea unui cont SIEL INVEST completati formularul de cerere cont nou cu toate datele firmei. Nu uitati sa adaugati si unul sau mai multe telefoane de contact, pentru a putea intra in legatura cu unul dintre consultanti nostrii care va vor contacta telefonic.

 4. 4.Transmitere comanda

  Dupa introducerea in cosul de cumparaturi a produselor pe care doriti sa le comandati,ultimul pas este sa apasati butonul "TRIMITE COMANDA" din partea de jos al formularului.

  In acest moment comanda este trimisa si va apare pe ecran un mesaj care va comfirma trimiterea comenzii. Deasemenea veti primi pe adresa de email o confirmare a comenzii dumneavoastra cu produsele si preturile la care ati facut comanda.

  Dupa primirea comenzii veti fii contactat telefonic de catre un reprezentant SIEL INVEST pentru a stabilii de comun accord ultimele detalii cu privire stoc, la livrare si modalitate de plata.

 5. 5.Livrarea se poate face:
  • - de la sediul nostru aflat in Otopeni
  • - livrarea printr-o firma de curierat
  •  
 6. 6.Plata comenzii:

- Se poate face numerar la sediul SIEL INVEST/sediul clientului.

- Prin ordin de plata numai dupa intrarea banilor in contul bancar.

- CEC