Home > Noutati > Au participat si au CASTIGAT!

Au participat si au CASTIGAT!

Felicitari!! Suntem mandrii, ca va avem colegi!

Participarea colegilor Ovidiu Ciurte, Mihai Gheorghe si Vlad Craciunescu la  eveniment Milestone Integration Platform Symposium (MIPS), San Antonio, Texas, s-a finalizat cu cel mai bun rezultat:  Locul 1 si Marele Premiu.

 

Solutia castigatoare Parking Spotter,  dezvoltata de Ovidiu Ciurte consta in folosirea camerelor de supraveghere  existente in loturi de parcare si garaje pentru a localiza locuri de parcare libere, in ideea de a imbunatati fluxul operational.

Parking Spotter utilizeaza analiza video la camerele de supraveghere existente in zone parcare si semnalizeaza locurile libere sau ocupate. Se rulează pe server Milestone sau pe un server dedicat atunci cand multe camere sunt analizate. O singura camera1080p poate viziona/analiza pana la 20 de locuri de parcare, si este recomandat ca aparatul să poată vedea cel puțin 50% din spațiul pentru cele mai precise rezultate.

 

Oferind in același timp o acoperire precisa a zonelor mari,  Parking Spotter poate fi o provocare, mai ales ca acopera domenii-cheie, cum ar fi zonele de încarcare marfa, parcare vizitatori sau o parcare cu acces special.

Parking Spotter ar putea permite integratorilor de securitate pentru a rezolva problemele clienților în aceste domenii, bazându-se pe platforma de top  Milestone.

Evenimentul a fost găzduit la JW Marriott San Antonio Hill Country Resort, San Antonio, Texas in perioada februarie 13 – 16.

Pentru mai multe informatii: https://www.facebook.com/parkingspotter/?hc_ref=NEWSFEED